Bent u op zoek naar led verlichting voor uw kantoor, winkel, of utiliteitsgebouw? Integratech is uw leverancier. Onze experts ontwikkelen nieuwe concepten, bieden u advies op maat, en kunnen zelfs de installatie van de verlichting voor zich nemen. Door onze slimme toepassingen voor led verlichting wordt uw project of bedrijf naar een hoger niveau getild.

Led verlichting voor professionals

Binnen de industrie en de bouw wordt steeds meer gebruik gemaakt van led verlichting. Het aanbod aan armaturen en verlichtingsmogelijkheden is dan ook enorm. Bovendien kunt u gemakkelijk besparen op uw energieverbruik en gaan de led lampen lange periode mee. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Met onze calculator kunt u de terugverdientijd snel en gemakkelijk berekenen. Ook in kantoren, utiliteitsgebouwen, en/of winkels kiest men resoluut voor led verlichting als lichtbron. Het cliënteel van Integratech bestaat voornamelijk uit installateurs, architecten, en lichtplanners. Wij leveren onze led verlichting alleen aan professionals. Bent u als particulier toch op deze pagina beland en wilt u alsnog genieten van onze inventieve producten? Dat kan! U kunt onze eindproducten gewoon bestellen bij de groothandel.

Het multifunctionele aspect van led verlichting

Is de verlichting binnen uw project of bedrijf toe aan renovatie? Integratech helpt u met het opstellen van een lichtplan waardoor u zult genieten van een forse energiebesparing, maar ook van een totaal nieuw lichtconcept. Led verlichting geeft geen stralingen af waardoor voeding of textiel er perfect aan kunnen blootgesteld worden. Daarnaast kan led verlichting ook perfect gebruikt worden in musea, want deze lichtbron zal de schilderijen of andere kunstelementen niet beschadigen. Bovendien is led verlichting kindvriendelijk en neemt brandgevaar af doordat de lampen zelf niet warm worden. En u zult meteen van het licht kunnen genieten wanneer u op de knop drukt. Led lampen hebben namelijk geen responstijd en werken meteen op volle kracht. Voor uw bedrijf is er zeker nog het extra voordeel dat led lampen onderhoudsvrij zijn. Kortom: een goede investering!

Integratech voor uw innovatieve led verlichting

Voor elke professional heeft Integratech led verlichting van hoogwaardige kwaliteit. Led lampen, led panelen, led spots, led strips, enzoverder: wij leveren uitsluitend producten onder ons eigen merk en beheer. Bij het productieproces wordt intensieve aandacht besteed aan de ontwikkeling van duurzame producten, zowel voor het milieu als voor de eindklant. Gebruikersgemak, design, en innovatie zijn drie begrippen die hierbij centraal staan. Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Hotel
Lobby
Office
Meetingroom
Parking
Magazijn
Sport indoor
Sport outdoor
Winkel binnen
Winkel buiten
Ziekenhuis