De flexibele verlichtingspartner voor installateur en lichtplanner

Integratech, opgericht in 2009, is uitgegroeid tot een prominente speler in functionele LED verlichting voor de werkomgeving. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

Integratech is dé flexibele verlichtingspartner voor installateur en lichtplanner, met een loepzuivere visie voor ogen: duurzame en energie-efficiënte oplossingen bieden aan professionelen om het comfort van personen te vergroten door het energiepeil op te krikken, de productiviteit te verhogen en de aandacht te versterken dankzij de kwaliteitsvolle led verlichting.

Installatiegemak primeert

Klein detail. Groot verschil; wanneer het aankomt op installatiegemak maken kleine details het grote verschil. De eenvoudig en snel te installeren producten zorgen voor een significante tijds- én kostenbesparing. Bovendien beschikken we over een magazijnruimte van maar liefst 3.900 m2 zodoende elk product steeds uit voorraad te kunnen leveren. Tenslotte zorgen we voor een eenvoudige keuze dankzij de beste oplossing voor elk probleem.

Onfeilbare performantie

Voortdurend zoekende naar dat tikkeltje meer en streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding; het is de dagdagelijkse activiteit van het voltallige Integratech team. We zijn ons er volledig van bewust dat de kleine dingen het verschil kunnen maken, niet alleen op vlak van installatiegemak, maar ook dankzij een uitstekende performantie tegen een zeer competitieve prijs. Hoge IP-waarde, lage UGR, zeer efficiënte Lumen-Watt-verhouding … Een scala aan kenmerken die de producten van Integratech naar de top katapulteert.

Uitstekende Service

Wij willen ervoor zorgen dat de installateur te allen tijde kan terugvallen op een voortdurende service. Ons toegewijde en ervaren team staat zowel vóór, tijdens als na de installatie ter beschikking van de elektricien. Als de installateur met problemen kampt of ondersteuning nodig heeft bij de installatie of configuratie van een toepassing, kan hij steeds rekenen op een uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is de installateur steeds verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Contacteer Ons

Waarom Integratech?

Waarom LED?

90%

90% minder verbruik t.o.v. halogeen verlichting

60%

60% minder verbruik t.o.v. TL buizen of spaarlampen

40%

40% minder verbruik t.o.v. HQI CDM verlichting

Contacteer een medewerker indien u vragen heeft omtrent onze producten of over LED verlichting algemeen.

Stel uw vraag