Disc

Dreamline

Sola

Lineaconnect

Als eigenaar van utiliteitsgebouwen is het noodzakelijk om stil te staan bij de verlichting. Kort samengevat gaat het hier vaak over openbare gebouwen. Zowel kantoren, ziekenhuizen, bibliotheken, als scholen verbruiken veel licht. Door te kiezen voor energiezuinige verlichting zult u niet alleen energie, maar ook geld kunnen besparen. Integratech helpt u hier graag mee verder.

Verlichting is noodzakelijk in utiliteitsbouw

Verlichting is al lang niet meer alleen het aan- en uitdoen van lampen. Bij het bouwen of herinrichten van utiliteitsgebouwen wordt er een lichtplan opgesteld waarin rekening gehouden wordt met de functies van de verlichting. Zo zijn er bijvoorbeeld lampen die automatisch aanspringen aan de hand van een bewegingssensor en bestaan er programmatiemogelijkheden voor plafondverlichting. Bovendien kunt u op kantoor of op school de prestaties van de werknemers of leerlingen bevorderen door de verlichting aan te passen aan hun taken. En in ziekenhuizen is er nood aan helder licht om de patiënten te onderzoeken. Verlichting in utiliteitsbouw moet dus een weloverwogen keuze zijn waarbij rekening gehouden wordt met het gebruik van het gebouw. Daarnaast is het ook belangrijk om te denken aan de plaatsing van noodverlichting. Met lijnverlichting aan het plafond kunt u een mogelijke vluchtroute aanduiden om mensen naar buiten te begeleiden indien er gevaar dreigt. In deze verlichting zit tevens een noodunit zodat een batterij het overneemt wanneer de elektriciteit zou uitvallen door brand of stroompanne. Heel vaak wordt er schade aangebracht aan de verlichting in openbare gebouwen. Met armaturen van Integratech gaat u dit tegen. Onze armaturen zijn namelijk bestand tegen vandalisme, waardoor ze zeker de moeite waard zijn om in te investeren.

Verlichting met led lampen van Integratech

Led lampen zijn niet alleen zeer functioneel, ze zijn ook modern qua design en energiezuinig. De toepassingsmogelijkheden van led verlichting blijven dan ook toenemen in stijgende lijn. Zeker in het bedrijfsleven heeft deze lichtbron gewonnen aan populariteit. Door het lage energieverbruik en de lange levensduur van de led lampen zult u uiteindelijk genieten van een grote kostenbesparing. Het energieverbruik neemt ongeveer 50% tot 80% af per jaar. Door onze jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche ontwikkelen wij hoogwaardige en duurzame led verlichting. Heeft u nog vragen in verband met verlichting in utiliteitsbouw? Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons team met lichtexperts te contacteren.