QT Floodlight

Evolve SMD

Evolve Spot

Toebehoren

Heeft u al eens gehoord van een led schijnwerper of een floodlight? De meest courante naam voor deze stijl van led verlichting is eigenlijk gewoon een led straler. Hun doel? Het verlichten van grote oppervlaktes. Bent u voor uw project of gebouw op zoek naar kwaliteitsvolle led stralers? Bij Integratech bent u aan het juiste adres.

Led stralers in een notendop

Zoals reeds gezegd staan led stralers bekend onder verschillende namen. Van led bouwlampen tot breedstralers, van led schijnwerpers tot floodlights, het zijn de bekendste benamingen waaronder u deze led verlichting kunt terugvinden. Vroeger stonden ze zelfs bekend als led projectoren. Zoekt u naar een manier om een breed en hoog oppervlak te verlichten? Led stralers zijn de perfecte oplossing. Zo kunnen ze onder andere dienen om gebouwen te accentueren, standbeelden in de spotlight te zetten, en stadsparken te verlichten. Daarnaast zijn ze ook geschikt om te zorgen voor licht op bouwterreinen of zelfs om panden te beveiligingen. Door led stralers met bewegingssensor te gebruiken, krijgen inbrekers minder kans.

Led stralers: het licht in de tunnel

Zowel binnen als buiten kunt u gebruik maken van de verlichting van led stralers. Toch wordt een led straler meestal buiten gebruikt. Met waterdicht veiligheidsglas zijn onze led stralers zelfs bestand tegen de guurste omstandigheden. Daardoor is deze led verlichting ook interessant in gebieden waar vandalisme kan optreden. We denken hierbij bijvoorbeeld aan stadsparken of aan zeedijken. Kort samengevat zijn led stralers wat u nodig heeft om veel en sterk licht te genereren. Wist u trouwens dat u met led stralers niet beperkt bent qua lichtkleur? Al onze stralers worden stadaard geleverd met een HO5RN-F 3G1 kabel voor installatie. Bovendien heeft ons Evolve SMD model de optie voor een asymmetrische lens waarmee u snel en gemakkelijk licht op een groot oppervlak kunt verkrijgen.

Integratech, de partner voor uw led stralers

Wilt u voor uw gebouw led stralers kopen? Led verlichting zorgt niet alleen binnen, maar ook buiten voor een aanzienlijke besparing op energie. Doordat ze veel minder verbruiken, is het niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij Integratech bent u voor hoogwaardige led verlichting op de juiste plaats. Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.