QT Led Paneel

Manga

New Manga

Flair kader

Bent u voor uw kantoor of bedrijf op zoek naar geavanceerde led panelen? Niet alleen zult u jaarlijks 50% tot 80% aan energieverbruik besparen, maar u zult ook van andere voordelen genieten. Zo zorgen led panelen voor een natuurlijke beleving van licht, zijn ze aangenaam voor de ogen en ze zijn te monteren op ieder type plafond. Door deze redenen zijn ze een vaste waarde als kantoorverlichting.

Klassevol met led panelen

Wist u dat dimbare led panelen de perfecte vervanger zijn voor de klassieke verlichtingsmogelijkheden? Ze zijn ideaal om uw kantoor, leslokaal, werkplaats, of toonzaal mee te verlichten en u kunt ze nog dimmen ook. Door te kiezen voor led panelen geniet u van een subliem lichteffect. Led verlichting flikkert niet en is zeer rustig voor de ogen waardoor uw werknemers en/of uw klanten het licht niet als fel zullen ervaren.

Led panelen voor uw bedrijf

Hoewel de aankoopprijs van led panelen hoger ligt dan bij andere lichtbronnen, zult u deze investering binnen afzienbare tijd terugverdienen. Wilt u weten hoe lang dit zal duren? U kunt het gemakkelijk en snel berekenen via onze terugverdiencalculator. Door de zeer lange levensduur van de led lampen in combinatie met het lage energieverbruik is de keuze voor led panelen in uw zaak heel erg logisch. Bovendien zijn onze led panelen verkrijgbaar in afmetingen 60×60 en 30×120 waardoor ze perfect passen in elk systeemplafond. Heeft uw kantoor of bedrijf dit type plafond niet? Geen enkel probleem. U kunt bij ons ook opbouwkaders en toebehoren voor pendelmontage bestellen. De Integratech led panelen kunnen dus altijd en overal geïnstalleerd worden.

Verlichtingsfabrikant voor uw led panelen

Als verlichtingsfabrikant ontwikkelt Integratech hoogwaardige en professionele led panelen geschikt voor zakelijke doeleinden. Onze led verlichting wordt dan ook vaak gebruikt als kantoorverlichting. Voor elke prijsklasse hebben wij verlichting in de aanbieding. De voordelen? De prijs, het design, de kwaliteit van de led lampen, en de technische eigenschappen van de led verlichting. Met led verlichting krijgt u een totaalpakket. Bovendien zijn de montagetoepassingen optioneel beschikbaar. Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op.