QT Downlight

Down+

Orient

De meest bekende manier om een bedrijf, winkel of woning te verlichten met led verlichting? Dat is gegarandeerd met led spots. Toch staat deze lichtbron ook bekend onder een andere naam, namelijk als led downlights. Werken met led verlichting heeft dan ook verschillende voordelen. Heeft u interesse?

Verlichting van de toekomst: led downlights

Bij het brede publiek zijn led downlights dus beter bekend als led spots. Tegenwoordig bieden ze ongekende mogelijkheden voor winkelverlichting, kantoorverlichting, showroomverlichting, maar ook gewoon als interieurverlichting. Architecten en projectontwikkelaars gebruiken de laatste jaren standaard led spots in woningen waar dit mogelijk is. Zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovatie is het dan ook een vaak gekozen lichtbron. Aangezien led verlichting erg energiezuinig is, wordt het beschouwd als de verlichting van de toekomst. Wist u dat u 50% tot 80% aan energie kunt besparen? Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Verlichting voor uw project? Zeg ja tegen led downlights

Naast het feit dat u led downlights kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, en dat ze energiebesparend werken, hebben ze nog een ander voordeel. Heeft u beveiligingscamera’s hangen in uw bedrijf, winkel of showroom? Doordat led spots flikkervrije drivers hebben, zullen de beelden helder en duidelijk zijn waardoor deze in geval van inbraak of andere problemen perfect gebruikt kunnen worden als bewijsmateriaal. Led downlights kunnen trouwens gewoon in het plafond geïntegreerd worden. Toch kan het armatuur ook gemonteerd worden waarbij de lamp dan uitsteekt. We spreken hierbij van opbouw en inbouw. En ja, led spots zijn ook dimbaar. Bovendien zijn led downlights perfect geschikt voor relighting. Met alleen maar voordelen in de aanbieding is deze investering echt de moeite waard.

Led downlights van Integratech

Integratech staat voor geavanceerde led verlichting. Voor led downlights bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Alle zakelijke klanten zoals installateurs, lichtplanners, of winkeluitbaters kunnen bij ons terecht voor een totaalconcept aan led verlichting. Door de combinatie van een modern design, de correcte prijskwaliteitsverhouding, en de hoeveelheid branduren van de led lampen is het de moeite waard om te investeren in led verlichting. Voor meer uitleg of eventuele vragen kunt u ons altijd telefonisch of via e-mail contacteren.