Feit: led verlichting bevat meer verlichtingsmogelijkheden dan de term doet uitschijnen. Er bestaat niet zoiets als één soort led verlichting. Zo zijn er led panelen die u gemakkelijk kunt integreren in een systeemplafond. Verder zijn er led tracklights om producten in de spotlight te zetten. We denken hier bijvoorbeeld aan een nieuw model in de showroom van een autodealer. We laten u graag kennismaken met de verschillende producten die led verlichting in de aanbieding heeft.

 

Gamma aan led verlichting

Van led panelen tot led stralers, van led strips tot led spots voor elke toepassing bestaat er een verlichtingsmogelijkheid. Of u nu werkzaam bent in de utiliteitsbouw, als architect werkt aan een renovatie met relighting, of op zoek bent naar verlichting voor uw kantoor, het loont de moeite om stil te staan bij led verlichting. Wist u namelijk dat u tot 50% à 80% aan energie kunt besparen door voor deze lichtbron te kiezen?

 

Led verlichting als kers op de taart

Met behulp van led verlichting kunt u in uw winkel of zaak bepaalde elementen in de spotlight zetten. Hoe? Door de verlichting te focussen op plaatsen waar het nodig is. Met led tracklights of led downlights is dit zelfs zeer eenvoudig. Hierdoor is led verlichting dan ook een vaak gebruikte lichtbron in schoenenwinkels, showrooms, kledingzaken, maar ook bij bakkers of slagers. Ook met led strips kunt u uw producten accentueren. Daarnaast bent u zeker dat de armaturen lang zullen meegaan en bovendien optimaal bruikbaar blijven. U zult dus niet alleen energie besparen, maar ook kennismaken met een kwaliteitsvol product. Op kantoor of in leslokalen kiest u beter voor led panelen. Doordat led verlichting niet flikkert en zeer rustig is voor de ogen creëren ze de ideale werkomgeving. Moet u een groot oppervlak verlichten? Dan zijn led stralers de perfecte oplossing. Ze dienen bijvoorbeeld om gebouwen in de kijker te zetten, stadsparken te verlichten, en zelfs bouwterreinen van licht te voorzien.

 

Voor uw led verlichting is er maar één plek: Integratech!

Integratech ontwikkelt hoogwaardige en professionele led verlichting voor zakelijke doeleinden. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook ruim. Van kantoorverlichting tot winkelverlichting, van industriële led verlichting tot verlichting voor de utiliteitsbouw, het zijn slechts enkele mogelijkheden waarbij led lampen tot hun recht komt. De woorden energiezuinig, kwaliteitsvol, en modieus vatten led verlichting dan ook perfect samen. Wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.