F1

3-Fase rails

Wist u dat u bepaalde producten in uw winkel of bedrijf in de kijker kunt zetten door er een tracklight op te richten? Door de lichtbundels in de led tracklights te bundelen worden uw producten extra, maar toch subtiel benadrukt. Bovendien is het licht aangenaam om naar te kijken en zal er geen verblindend effect optreden wanneer er lange tijd naar het product in de spotlight gestaard wordt.

In de kijker met led tracklights

Led tracklights zijn vooral geschikt als winkelverlichting of als showroomverlichting, maar ook in de industrie, op kantoor, of zelfs als interieurverlichting kan deze lichtbron van pas komen. Wanneer u al eens gehoord heeft van led railverlichting heeft u reeds kennisgemaakt met de kwaliteiten van led tracklights. Deze twee synoniemen worden dan ook door elkaar gebruikt. Door de verlichting te focussen op plaatsen waar het nodig is, kunt u bepaalde producten in de kijker zetten. Hierdoor wordt deze led verlichting dan ook vaak toegepast in kledingzaken, schoenenwinkels, showrooms, maar ook in bijvoorbeeld musea. Aangezien led verlichting geen schadelijke stoffen bevat, kunt u bijvoorbeeld als bakker led tracklights perfect gebruiken om een taart aan te prijzen.

Troeven van led tracklights

Tegenwoordig zult u led tracklights vaak terugvinden als verlichtingsbron, wat zeer logisch verklaarbaar is. Led lampen zijn namelijk niet alleen kwaliteitsvol, maar zorgen op termijn ook voor een laag energieverbruik. Per jaar kunt u zelfs tot 80% aan energie besparen. Naast het besparen van energie hebben led tracklights nog een ander voordeel. Door de universele driefase rails zijn ze gemakkelijker aanpasbaar. Dit wil zeggen dat u zelf kunt bepalen hoe u de led spots plaatst. Wanneer u regelmatig de inrichting van uw winkel of toog aanpast, kunt u de led tracklights dus gewoon mee verplaatsen. Win-win.

Led tracklights? Bij Integratech!

De kernwaarden van led tracklights van Integratech zijn: energiezuinig, kwaliteitsvol, en geavanceerd. Met een gemiddelde van 40.000 branduren en 10.000 schakelingen zult u lange tijd kunnen genieten van uw led verlichting. Bovendien bezitten ze een flikkervrije driver waardoor het een interessante lichtbron is in combinatie met camerabewaking. Er zijn trouwens verschillende lenzen beschikbaar voor led verlichting, namelijk 10°, 15°, of 25°. Bent u geïnteresseerd in onze led verlichting? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.