Smart Light – Slimme verlichting – Integraconnect

Met Integraconnect interfaces kan uw verlichting op een eenvoudige manier ‘smart’ gemaakt worden. Master/slave functies, timers en lichtscènes in functie van aanwezigheidsdetectie of luxniveau kunnen eenvoudig ingesteld worden via een app. Alle instellingen en timers worden opgeslagen in de slimme modules.

Waarom kiezen voor Smart Light?

Smart Light voegt heel wat gebruiksgemak, extra flexibiliteit en besparingspotentieel toe aan uw verlichtingsinstallatie. De bediening van uw installatie wordt zowaar geautomatiseerd, hierin kan u uiteraard zo ver gaan als u dat zelf wenst. Door het implementeren van aanwezigheids- en daglichtsensoren is het mogelijk om ook het energieverbruik te doen dalen.

Bij Integraconnect worden verschillende armaturen in een scène geplaatst. In deze scène kan per armatuur een bepaald dimniveau, verloop in dimming, kleur, … ingesteld worden. Van zodra de scène geactiveerd wordt zal de status van alle armaturen binnen deze scène naar hun ingestelde waarden veranderen.

De configuratie van de installatie gebeurt via de Casambi app, dewelke te downloaden is in de App Store of Google Play Store.

Verandert er op termijn iets in de ruimte qua indeling/setting en blijven de armaturen ongewijzigd? Geen enkel probleem, u past de scènes eenvoudig aan in de app waar nodig.

ITC-PIRNB

ITC-PIRNB

ITC-110IP20

ITC-110IP20

ITC-PBXW

ITC-PBXW

ITC-PBXB

ITC-PBXB

ITC-RGB

ITC-RGB

ITC-RGBW

ITC-RGBW

ITC-110

ITC-110

ITC-MC4

ITC-MC4

ITC-CCT

ITC-CCT

ITC-PIRWB

ITC-PIRWB

ITC-PIRCEFL

ITC-PIRCEFL

ITC-PB

ITC-PB

ITC-MC2

ITC-MC2

ITC-PIRNB ITC-110IP20 ITC-PBXW ITC-PBXB ITC-RGB ITC-RGBW ITC-110 ITC-MC4 ITC-CCT ITC-PIRWB ITC-PIRCEFL ITC-PB ITC-MC2
casambi

Download de Casambi app via Apple store of Google Play

Waar te koop ?
Vragen over dit product ?
Technische vragen ? Raadpleeg Integratechnics