Integratech , uw partner in LED verlichting

LED Verlichting van top kwaliteit

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Integratech is een innoverend bedrijf, trots op zijn klanten en de projecten die zij realiseerden met de LED verlichting producten van Integratech. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

Integratech is steeds opzoek het gamma verder aan te vullen met vernieuwende producten en hoogwaardige componenten, kortom installateurskwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat onze partners en klanten voor al hun projecten een oplossingen vinden met de juiste prijszetting voor de eindklant.

Voor heel wat LED producten introduceren wij nu een hogere kleurweergave tot CRI97. Wij kiezen bij voorkeur voor ‘flickrfree’ drivers om EMC-problemen en harmonische vervuiling te vermijden. LED verlichting vergelijken is niet eenvoudig; vermogen en lumen output zeggen niets over de kwaliteit van ledchip, koeling of driver. Integratech steekt voor u echter de hand in het vuur: onze kwaliteit is van een zeer hoog niveau.

De voorbije maanden investeerden wij in een nieuw magazijn, kantoren en toonzaal. Elke professionele planner en installateur is welkom in Scherpenheuvel om samen met ons commercieel team uw projecten te bespreken.

Vriendelijke groeten,

Celle Van Genechten,
Zaakvoerder Integratech

Contacteer Ons

Waarom Integratech?

Waarom LED?

90%

90% minder verbruik t.o.v. halogeen verlichting

60%

60% minder verbruik t.o.v. TL buizen of spaarlampen

40%

40% minder verbruik t.o.v. HQI CDM verlichting

Contacteer een medewerker indien u vragen heeft omtrent onze producten of over LED verlichting algemeen.

Stel uw vraag