OVER INTEGRATECH

De flexibele verlichtingspartner voor installateur en lichtplanner.

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

 

Vriendelijke groet,

Het Integratech team

Contacteer Ons

Waarom Integratech?

Waarom LED?

90%

90% minder verbruik t.o.v. halogeen verlichting

60%

60% minder verbruik t.o.v. TL buizen of spaarlampen

40%

40% minder verbruik t.o.v. HQI CDM verlichting

Contacteer een medewerker indien u vragen heeft omtrent onze producten of over LED verlichting algemeen.

Stel uw vraag