LED Tube T8

LED Cove

LED Module

Perfect Fit

Veel bedrijven beseffen dat hun verlichtingsinstallatie verouderd is. Toch zien de eigenaars er tegenop om aanpassingen uit te laten voeren omdat ze denken dat ze dan de volledige elektriciteitsinstallatie moeten veranderen, maar niets is minder waar. Door uw onderneming te relighten met led verlichting krijgt u niet alleen een hoger visueel comfort, maar ook een lagere energiefactuur.

Relighting met led verlichting: wat is dat?

Bedrijven worden de dag van vandaag zelfs door de overheid gestimuleerd om zuinig om te springen met energie. Om hen niet onnodig in de kosten te jagen, werd relighting in het leven geroepen. Het is een verzamelnaam van projecten waarbij aanpassingen worden uitgevoerd aan de huidige verlichting. Heel vaak gaat het hier dus over het veranderen van de lampen of de armaturen. Er wordt met andere woorden vertrokken vanuit een bestaande verlichtingsinstallatie. Bij het opstellen van een nieuw lichtplan wordt dan ook rekening gehouden met de bestaande aansluitmogelijkheden en lichtpunten. Steeds vaker wordt er gekozen om te werken met led verlichting omdat deze led lampen zeer veel energie besparen én veel langer meegaan dan andere varianten. Zo kunt u dus met een correcte investering kosten besparen op verlichting. Naast het verlagen van het energieverbruik zal relighting met led verlichting er ook voor zorgen dat het visuele gemak van de bezoekers van het gebouw wordt verhoogd.

Troeven van relighting met led verlichting

Met een gemiddelde van 40.000 à 50.000 branduren kan er niet ontkend worden dat led verlichting zeer lang meegaat. Door de combinatie van het design van de armaturen, de kwaliteit van de producten, en toekomstige besparingen is led verlichting dé optie op de markt om uw gebouw mee te relighten. Dankzij de zuinige technologie zult u minder energie verbruiken waarop de overheid graag inspeelt door premies en subsidies voor relighting met led verlichting uit te vaardigen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan zeker deze pagina’s op onze website.

Integratech voor al uw led verlichting

Klassieke lampen gaan minder lang mee en gaan sneller stuk. Wanneer u geen interesse heeft om uw volledige elektriciteitsnetwerk onder handen te laten nemen, biedt relighting met led verlichting de perfecte oplossing. Integratech denkt hierover graag met u mee. De kunst ligt erin om rekening te houden met zowel het comfort van bijvoorbeeld uw werknemers als met besparingen. Heeft u advies nodig over de relighting voor uw bedrijf of project? Neem dan snel contact met ons op.