Kleine accenten in meubels

64LED

Sfeer- of nisverlichting

120LED

120MLED

128LED

Lokale verlichting dotsfree CRI90

120DOT

240DOT

Lokale verlichting

160LED

Algemene verlichting dotsfree CRI90

350DOT

Hoofdverlichting

Integratech 160POW led strip

160POW

Voor smalle profielen van 5mm breed

Integratech 196SDOT LED led strip

196SDOT

Human centric lighting met hoge kleurweergave CRI90

Integratech 240DOT-BIC LED led strip

240DOT-BIC

Creëren van kleuraccenten met RGB ledstrips

Integratech RGB led strip

RGB

Integratech RGB+W led strip

RGB+W

Integratech RGB+W+WW led strip

RGB+W+WW

Ledstrips voor speciale toepassingen

Integratech 140FSLED led strip

140FSLED

Integratech 120SIDE led strip

120SIDE

Integratech 60BLED led strip

60BLED

Bestaand gamma ledstrips

300LED

64HLED

128HLED

5730-120HLED

2835DUAL

120LED
Standaard

String
SMD2835

240LED
Line

RGB & RGBW

Bi-Color
SMD3528

Long

LED Strip Connectoren

Welk profiel kiezen?
Welke voeding kiezen?
Welke sturing kiezen?

Zijn uw klanten op zoek naar kwaliteitsvolle led strips voor hun woning? Wilt u zelf decoratieve led strips gebruiken in uw zaak? De led strips van Integratech zijn multifunctioneel en bieden een prachtig lichtspel. Van mono-colour tot neonflex, van RGB(W) tot waterdichte modellen, Integratech is uw partner voor led verlichting.

Decoratieve led strips

In uw winkel of zaak kunt u gebruik maken van led strips als decoratief element of sfeerverlichting. Bovendien kunt u er ook producten, zoals kasten, plafonds, of zelfs toonbanken, mee accentueren of in de spotlight zetten. Wist u dat led strips ook de ideale decoratie vormen voor (bedrijfs)feesten? Ook bij deze led lampen heeft u de keuze uit koud of warm licht. Wilt u liever werken met kleuren? In de chip van de led verlichting worden de kleuren gemengd waardoor u de kleur kunt kiezen die u wenst. Doordat er slechts één chip de kleuren samenvoegt, krijgt u een egaler lichtbeeld. Wenst u het licht te kunnen dimmen? Ook dit is perfect mogelijk. Kortom: er zijn led strips voor elk project.

Montage van led strips

Onze led strips hebben op de achterkant een dubbelzijdige tape. Zo kunt u gewoon de tape verwijderen en het product bevestigen: van een eenvoudige plaatsing gesproken. Wilt u het eerder ergens op monteren? Voor elke soort led strip hebben we een aluminium profiel. Het enige wat u moet doen, is de strip aansluiten op de voeding en de sturing. Benieuwd naar enkele tips over het installeren van led strips? Bekijk dan zeker onze handleiding.

Voor led strips moet u bij Integratech zijn

Als fabrikant van led verlichting staat Integratech voor kwaliteit, innovatie, en duurzaamheid. Deze vindt u dan ook terug in onze volledige collectie. Naast led verlichting hebben wij ook alle soorten voedingen en sturingen in ons gamma. De led strips van Integratech bieden niet alleen een lange levensduur, maar blijven ook mooi en optimaal bruikbaar. Door te investeren in led verlichting, bespaart u niet alleen energie, maar kiest u voor een kwaliteitsproduct. Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie over de voordelen die led verlichting voor uw project kunnen bieden? Contacteer ons telefonisch of via e-mail.