De juiste winkelverlichting brengt klanten in een koopstemming. Daarom is het één van meest belangrijke aspecten binnen het ontwerp van uw winkel. Door onze jarenlange ervaring weet Integratech perfect hoe u uw klanten tot de aankoop kunt motiveren door te spelen met licht. Verschillende studies hebben namelijk al aangetoond dat het juiste licht op het juiste product de consument zal kunnen verleiden.

Winkelverlichting doet zijn werk

Hoe laat u mensen even stilstaan aan uw etalage? Door gebruik te maken van effectieve verlichting! Na het windowshoppen wilt u de klanten natuurlijk in uw winkel lokken. Winkelverlichting speelt dus ook in de verkoopruimte een belangrijke rol. Zo kan het bepaalde producten in de kijker zetten, maar ook de volledige aankleding van uw winkel verzorgen. Stel uzelf eerst de vraag welk effect u wilt verkrijgen. Een beenhouwer heeft in zijn bedrijf namelijk ander licht nodig dan de verlichting in de showroom van een autogarage. De hoeveelheid licht, de kleurtemperatuur, en de juiste kleurweergave zijn slechts enkele van de elementen die een rol spelen bij de keuze van uw winkelverlichting.

Led lampen: een must als winkelverlichting

Led verlichting is de laatste jaren een veelvoorkomende lichtbron in winkels. Dankzij hun laag stroomverbruik en lange levensduur vallen ze niet meer te negeren. Wanneer u kiest voor led lampen als winkelverlichting zult u tussen 50% en 80% besparen op uw energiefactuur. Benieuwd wanneer u de investering in de led lampen zult terugverdienen? Reken het snel uit op onze calculator. Bovendien kunt u met led verlichting als winkelverlichting perfect de aandacht trekken en uw producten in de spotlight zetten. Daarnaast is deze lichtbron uitermate geschikt in combinatie met camerabewaking. De drivers van led lampen zijn namelijk flikkervrij waardoor de bewakingsbeelden zuiver zullen zijn.

Integratech voor alle winkelverlichting

Voor elke winkel hebben wij de gepaste oplossing op vlak van winkelverlichting. Bovendien biedt Integratech drie tot vijf jaar garantie op de lichtbronnen. Wenst u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor de professionele begeleiding die u nodig heeft en ook voor dé gepaste lichtbeleving in uw winkel. Tot binnenkort!