Als architect of lichtinstallateur zult u vaak te maken krijgen met klanten die hun woning willen verlichten of relighten met led verlichting. De lange levensduur en het lage verbruik van dit type verlichting geeft uw cliënten meer dan reden genoeg om deze verlichtingsbron te overwegen. Bovendien zorgt led verlichting in woningen niet alleen voor een betrouwbare lichtbron, maar ook voor sfeer.

Led verlichting is de kers op de taart

Wanneer uw klanten kiezen voor led verlichting investeren ze in een interessant product. Door de lange levensduur van de led lampen en de lagere energiefactuur genieten ze van voordelen om u tegen te zeggen, maar daar stopt het niet bij. Met led verlichting kan er namelijk voor sfeer in de woning gezorgd worden. Men heeft bijvoorbeeld de keuze om te werken met indirecte verlichting. Zo kan er gekozen worden om de woonkamer met led strips en led spots te verlichten, iets wat aangenamer is voor de ogen. Tegenwoordig worden huizen vaak op deze wijze verlicht. Daarnaast kunnen er verschillende lichtkleuren gecreëerd worden met led verlichting.

Woningen verlichten met led verlichting

Dat led lampen erg lang meegaan, is geen geheim. Met een gemiddelde van ongeveer 40.000 à 50.000 branduren zullen mensen zich geen zorgen hoeven te maken dat de verlichting in de woning snel vervangen zal moeten worden. Het grootste voordeel van led verlichting ligt natuurlijk in het feit dat men er veel geld mee kan besparen. De investering is dus zeker de moeite waard, want de energierekeningen zullen verlagen. Willen uw klanten hun woning relighten? Doe hen dan zeker het voorstel om te werken met led verlichting. Naast alle persoonlijke voordelen houden ze door het gebruik van deze verlichting ook meer rekening met het milieu. Bovendien kan zowel binnen als buiten de woning in dezelfde stijl gewerkt worden waardoor het interieur en het exterieur perfect op elkaar kunnen worden afgestemd.

Integratech voor alle led verlichting

Wijs uw klanten in de goede richting en leer hen de voordelen van led verlichting kennen. Als één van de betrouwbaarste spelers op de markt kan Integratech met zekerheid zeggen dat wij geloven in de kracht van deze verlichting. Led verlichting in woningen staat gelijk aan kwaliteit en besparing! Wenst u meer informatie over de toepassingen van led verlichting in woningen? Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Ons team van lichtexperts helpt u graag verder.