Kies uw toepassing

Wist u dat goede kantoorverlichting de productiviteit van uw werknemers kan verhogen? Verlichting heeft namelijk effect op onze stemming. Het zorgt op kantoor voor een aangenaam en gezond werkklimaat. Net daarom is het als werkgever nodig om even stil te staan bij de kantoorverlichting en u hierin professioneel te laten begeleiden. Integratech is hiervoor uw perfecte partner.

Kantoor verlichten? Met geschikte kantoorverlichting!

De verlichting van een kantoor kunt u niet vergelijken met de verlichting van een woning. Zo wilt u bijvoorbeeld in de slaapkamer rust en kalmte, terwijl u op kantoor productief moet kunnen werken. De functie van een ruimte heeft dus een sterke invloed op de keuze van de lichtkleur of lichtsterkte van de kantoorverlichting. Zo hebben uw werknemers bij precisiewerk een hogere lichtsterkte nodig om hun concentratie én productiviteit te verhogen. Bij het kiezen van de geschikte kantoorverlichting staan de noden van uw medewerkers dan ook centraal. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat men op kantoor best kiest voor een hoge kleurtemperatuur met neutraal tot koel wit licht. Bovendien moet de ruimte zo egaal mogelijk verlicht worden zonder veel contrasten en/of schaduwen. Hierdoor wordt er op kantoren vaak gebruik gemaakt van led panelen. Zij bieden de ideale beleving qua licht, want led panelen zijn flikkervrij en rustig voor de ogen. Vergeet niet dat goede kantoorverlichting niet alleen de productiviteit van de werknemers verhoogt, maar ook de sfeer op kantoor.

Soorten kantoorverlichting

Tot op de dag van vandaag worden de meeste kantoren verlicht met tl verlichting. Toch maakt led verlichting een opmars door zijn langere levensduur, verminderd stroomverbruik, en kwaliteitsvolle armaturen. Op kantoor brandt het licht gemiddeld tien uur per dag, wat al snel voor een hoog energieverbruik kan zorgen. Led lampen hebben echter een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren waardoor ze ideaal zijn als kantoorverlichting. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee! Daarnaast flikkert onze led verlichting niet, wat veel rustgevender is voor de ogen dan de klassieke tl buizen. Zeg dus neen tegen vermoeide ogen.

Integratech, uw partner voor kantoorverlichting

Heeft u nog vragen? Wenst u wat meer inlichtingen over de voordelen van goede kantoorverlichting in uw bedrijf? Contacteer ons via e-mail of bel ons op het nummer 016.79.50.51.