HOTEL

Bespaar op uw energiefactuur

Verlichting vormt al snel 30-60% van de energierekening in de meeste hotels.                                   De overschakeling van traditionele halogeen- naar ledverlichting resulteert in drastische besparingen op uw energierekening, dit door het lagere verbruik en de langere levensduur van led.

Aanpasbare kleurkeuze

De huidige ledtechnologieën biedt de mogelijkheid om de kleurtemperatuur te veranderen. Dit laat de hoteleigenaren toe de sfeer in een bepaalde ruimte te veranderen. Hij kan dus bijvoorbeeld overdag een fel wit licht in de gang van een hotel instellen en dit s’nachts vervangen door koel blauw licht voor een meer stijlvolle look.

Versterk de veiligheid

Hotels gebruiken led vaak voor buitenruimten om de veiligheid te verbeteren. Met leverlichting buiten het hotel kunnen gasten en werknemers lopen zonder te struikelen. De felle lichten helpen ook mogelijke dreigingen tegen te houden van mensen die gebruik willen maken van een donkere oppervlakten.

Verbeter de duurzaamheid

De huidige ledverlichting verbruikt tot 90% minder energie met dezelfde lichtopbrengst! Bovenop de energiebesparingen is de levensduur van led 50 langer dan traditionele verlichting. Hieruit kan besloten worden dat ledverlichting momenteel de meest duurzame oplossing is.

Onze producten

Tracklights

Downlights

Strips

Sola

Waar te koop?
Vragen bij uw project?