Led paneel met stijl

Zoekt u een LED paneel voor uw bedrijf of kantoor? Integratech biedt de oplossingen. Het LED paneel van Integratech helpt u 50 tot 80% besparen op uw energiefactuur. Bovenop de besparingen biedt ons LED paneel ook comfort aan de klant, dit door zijn Flickr-Free eigenschap en het natuurlijk licht dat uitgestuurd wordt. Bereken zelf uw besparingen met een LED paneel van Integratech in onze terugverdientijd calculator.

Een LED paneel is de ideale verlichting voor uw kantoor, receptie, werkplaats. De ENEC gekeurde driver garandeert een flikkervrije verlichting wat resulteert in hogere productiviteit en een vermindering van stress op de werkvloer.

Kies uw LED paneel

LED paneelQTQTUMANGA U
Max. Lumen output3972 (36W)3900 (36W)5886 (50W)
Lm/W115115130
UGR>191717 (36W) 19 (50W)
CRI828282
Light guiding platePMMAPMMAPMMA
DiffuserPSPETPET
Levensduur50.000 L80B2050.000 L80B2065.000 L80B20
Garantie555
LED PANEEL QT
LED PANEEL QTU
LED PANEEL MANGA U
KADER FLAIR

Wanneer kiezen voor een LED paneel?

Omwille van de brede uitstraling van een LED paneel zorgt deze voor een mooie uniforme lichtverdeling in de ruimte. Hierdoor kunnen Led panelen in zo goed als elke ruimte toegepast worden, hieronder enkele voorbeelden:

– Kantoren
– Klaslokalen
– Showrooms
– Winkels
– Kantines
– Gangen
– Bibliotheken
– …

LED panelen zijn daarnaast de 1-op-1 vervangers voor conventionele TL armaturen bij relighting projecten. Door het lage vermogen van de Led panelen kan gemakkelijk een besparing van 50% gerealiseerd worden.

Een LED paneel en externe driver worden telkens apart besteld. Op die manier geven we de installateur de mogelijkheid om de driver te kiezen i.f.v. het project. Zo heb je voornamelijk de keuze tussen het vermogen van de driver en of deze al dan niet dimbaar hoeft te zijn.

Op gebied van rendement scoren onze LED panelen tussen de 115-130 lm/W. Hoewel de goede lichtopbrengst zijn onze panelen niet verblindend. Zeker voor werkplaatsen en plaatsen waar beeldschermwerk uitgeoefend wordt is dit een belangrijke factor. Bij deze laatste moet een verblindingsfactor van UGR<19 verzekerd worden.

***

Welke montagemogelijkheden heb ik bij een LED paneel?

Led panelen kunnen in opbouw, inbouw of gependeld geplaatst worden:

  • Bij opbouwmontage wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een opbouwkader. Hier bieden we de keuze tussen een standaard opbouwkader of eerder een design opbouwkader. Men kan er ook voor kiezen om het LED paneel zonder kader op te bouwen, hierbij wordt gebruik gemaakt van 4 bevestigingsbeugels.
  • Onder inbouwmontage verstaan we voornamelijk het inbouwen van LED panelen in een gyproc- of systeemplafond. Voor montage in een gyproc plafond wordt meestal gebruik gemaakt van een inbouwkader. Nadat het gat gezaagd werd wordt de inbouwkader opgespannen tussen de gyproc, vervolgens wordt het LED paneel hierin gelegd. Bij systeemplafonds met zichtbare profielen hebben we geen accessoires nodig, de LED panelen steunen rechtstreeks op de constructie van het plafond.
  • Ten slotte kan het LED paneel ook gependeld worden. Hierbij maken we gebruik van een pendelset. Deze laatste wordt rechtsreeks op de achterzijde van het paneel bevestigd. Het is mogelijk om hier ook met een opbouwkader te werken. Hierbij wordt het LED paneel eerst in de kader gemonteerd en vervolgens wordt de pendelset bevestigd aan de opbouwkader.

De externe driver van het LED paneel kan bij elke manier van montage probleemloos bovenop het paneel gelegd worden.