Integratech, uw partner voor LED industrieverlichting

Feit: in een kantoor, een winkel of een bedrijfshal brandt de verlichting meer dan in een woning. Wist u dat u tussen 50% à 80% aan energie kunt besparen door over te schakelen op industriële led verlichting? Minder energieverbruik staat ook gelijk aan een lagere energiefactuur. Bovendien gaan led lampen veel langer mee. Tijd dus om de verlichting in uw bedrijf eens onder de loep te nemen!

HIGHBAY LED KLOK
LED HIGHBAY LINEAIR
WATERDICHT ARMATUUR
LED STRALER INDUSTRIE
streetlight

Sta stil bij industriële LED verlichting

Industriële led verlichting kan meer dan u op het eerste idee zou denken. Zo zorgt aangename kantoorverlichting ervoor dat uw medewerkers gemotiveerd aan hun dag zullen beginnen. Daarnaast kunt u de verlichting in een winkel aanpassen om bepaalde producten in de spotlight te zetten. Door de juiste verlichting te gebruiken, zult u meer verkopen. En ook in de horeca kan licht een rol spelen. Het kan er namelijk voor zorgen dat de gerechten er lekkerder uitzien. Bovendien heeft u op de parking nood aan degelijke verlichting, die bestand is tegen vandalisme, om zo de veiligheid van uw klanten en uw werknemers te verhogen. Het is dus geen sinecure om stil te staan bij het lichtplan van uw bedrijf en te kiezen voor industriële led verlichting.

Een duurzaam lichtplan met industriële LED verlichting

Bij het opstellen van een duurzaam lichtplan moet er rekening gehouden worden met vooropgestelde milieunormen. De overheid verwacht dan ook dat er niet onnodig veel energie verbruikt wordt. Met industriële led verlichting van Integratech gaat u de goede weg op. Onze producten zijn niet alleen kwaliteitsvol op vlak van branduren, maar ook op vlak van robuustheid, lichtopbrengst, en de gebruikte componenten. Als fabrikant en leverancier van led verlichting ontwikkelen wij dan ook duurzame oplossingen voor verschillende industriële toepassingen. Van sportvelden tot straten, van een magazijn tot een kantoor, wij hebben er de gepaste led verlichting voor! Bovendien zijn al onze producten zeer energiezuinig waardoor het een interessante investering is. Met onze calculator kunt u gemakkelijk de ROI van de installatie van industriële led verlichting berekenen.

Integratech, voor al uw industriele LED verlichting

Integratech zorgt voor de juiste begeleiding bij de keuze van uw industriële led verlichting. Kortom, voor geavanceerde, zuinige, en kwaliteitsvolle led verlichting met excellente service bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie over industriële led verlichting? Neem dan zeker contact met ons op.