Wist u dat verlichting al snel meer dan 20% van uw energiekosten bepaalt? Voor bedrijven ligt dit zelfs tussen de 30% en 60%. Gelukkig is er LED verlichting op de markt gekomen waar u op termijn veel mee zult kunnen besparen, zowel door het lage verbruik als door de lange levensduur.

Energiezuinig verlichten met LED verlichting

Door huizen en bedrijven efficiënt te verlichten, kunt u energie besparen. Daarom is het de moeite om de huidige gloei- en halogeenlampen te vervangen door LED lampen, zelfs als de lampen nog goed werken. Hoewel de aankoopprijs voorlopig nog hoger ligt dan bij andere lichtbronnen, zult u door het lage verbruik en de lange levensduur uw energieverbruik snel terugverdienen. Aangezien LED lampen veel minder stroom gebruiken zal de energiefactuur effectief verlagen. Daarnaast gaat LED verlichting niet snel stuk omdat het schok- en trilbestendig is. Andere voordelen zijn dat de sterkte van de led verlichting niet afneemt door het veelvoudig in- en uitschakelen van de lampen. Bovendien is led verlichting niet onderworpen aan problemen door hitte of koude. En wanneer u een LED lamp aandoet, zult u direct van het licht kunnen genieten. De eerste persoon die ’s morgens op kantoor aankomt, zal dus direct kunnen starten aan zijn dagelijkse taken. Ook zal er geen energie verloren gaan aan warmte, want LED lampen geven geen extra warmte af. Dit zorgt er ook voor dat het risico op brandgevaar verlaagd wordt. Kort samengevat zijn de grootste voordelen van LED verlichting het zeer laag energieverbruik en de lange levensduur van de LED lampen waardoor u flink zult besparen op uw energierekening. Het is dus zeker de moeite om te overwegen om uw bedrijf, zaak, of kantoor te relighten met LED verlichting. Met de combinatie van LED strips, LED spots, en eventueel ook LED panelen kunt u de verlichting volledig inrichten naar uw stijl of de keuzes van uw klanten.

Eén adres voor uw LED verlichting: Integratech

Wilt u concreet weten hoeveel u zult kunnen besparen door over te schakelen naar LED verlichting? Met onze ROI-calculator kunt u dit snel en gemakkelijk berekenen. U zult zien dat de besparing immens is. Denk daarnaast aan het feit dat led verlichting veel beter is voor het milieu, dat u er in uw zaak sfeer mee kunt scheppen, en dat de lampen zeer lang zullen meegaan. Er is dus geen enkele reden om nog te twijfelen om te kiezen voor LED verlichting. Heeft u toch nog vragen? Wilt u wat meer informatie? Door onze jarenlange ervaring bent u bij Integratech aan het juiste adres. Bovendien geniet u op onze LED lampen van extra garantie, waarmee wij graag aantonen dat wij geloven in de kwaliteit van onze producten.